1/F SINIFI

1/F SINIFI "I AM LİTTLE,BUT I HAVE FEELINGS TOO" eTwinning PROJESİNE BAŞLADI.

Okulumuz 1/F sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sezin KAHRAMAN SAÇINTI rehberliğinde "I'm little but I have feelings too" adlı eTwinning projesine ortak olarak projeyi sınıflarında uygulamaya başladılar. Projenin hedefi küçük yaşta duygu farkındalığını arttırmak, duygularını sözel/görsel/yazınsal ifade becerileri kazanmak, olumsuz duyguları yönetebilme becerileri kazanmak ekseninde teknoloji kullanımını arttırmak, bazı web2 araçlarını tanımak ve kullanma becerisi geliştirmek, guvenli internet kullanımında bilinçli olmak.

Projenin Türkiye sınırları içerisinde Ankara ve yurt dışından Bulgaristan, Italya, Polonya, Romanya ülkelerinden de ortakları bulunmaktadır. Okulumuz öğrencilerine projelerinde başarılar diliyoruz.

20.02.2022 187

21-02-202221-02-2022