1/F SINIFI

1/F SINIFI "MUZIC AN UNUVERSAL LANGUAGE" eTwinning PROJESİNE BAŞLADI.

1/F sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Sezin KAHRAMAN SAÇINTI rehberliğinde Music an Universal Language isimli eTwinning projesine katildilar. Projenin amacı müziğin evrensel bir dil olduğunu ve farklı ülkelerde de farklı kültürlerde de müzik ve ritmin insana benzer duygular hissettirdiğini keşfetmek ve bununla birlikte müzik ve ritim duygu gelisimiyle problem çözme becerilerini arttırmaktır. Bu süreç boyunca kullanılacak web2 araçlarını tanımak, kullanmayı öğrenmek ve bilişim becerilerini geliştirmek hedeflenmektedir. Projenin Türkiye ile birlikte 4 farklı ülkeden ortakları bulunmaktadir. Projeye ortak olan diğer ülkeler: Italya, Moldova Cumhuriyeti ve  Romanya ülkelerinden katılım sağlamaktadır. Okulumuz öğrencilerine projelerinde başarılar dileriz.

06.03.2022 152

06-03-202206-03-2022