Geleceğe Yeşil Geçiş

11.03.2024 31

Okulumuz öğretmenlerinden Sezin KAHRAMAN SAÇINTI’nın kuruculuğunu yaptığı, Azerbaycan ülkesinden ortak öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı, okulumuzdan da Mehmet OPAK, Mehmet DURMUŞ ve müdürümüz Nedim NACAR’ın da öğrencileriyle beraber yürüttüğü “Geleceğe Yeşil Geçiş” adlı eTwinning projesinde, öğrencilere ÇEVKO derneği işbirliği ile “İklim değişikliği ve geri dönüşüm” temalı online bir eğitim verilecektir. Projeye eğitimci konuk olarak ÇEVKO Kurumsal İletişim ve Eğitim Sorumlusu Merve Gümülcine Kar katılacaktır. Zoom üzerinden planlanan toplantıyla öğrencilerimizin çevre bilincinin artması ve iklim değişikliği ile geri dönüşüm konularında farkındalıklarının oluşması ve gelişmesi hedeflenmektedir. Öğrenciler için heyecanlı bir deneyim olacak olan bu toplantıya projeyi uygulayan sınıfların öğrencileri ve velileri katılabileceklerdir.

11-03-2024